A következő tényleg az lesz, hogy Németh Lászlóné elmegy a Barátok Köztbe és átadja a Rózsa bisztrót

POLITIKA
2013 november 04., 09:14
comments 4
photo_camera Bajnai Gordon mellett Gyurcsány feltételezett hűlt helye.

Kicsit mindenki lemaradt róla, de a Zeneakadémia felújítása akkora siker lett, hogy hirtelen mindenki át akar belőle adni valamit. Volt ugye a nagy átadó, ahol Gyurcsány Ferencen kívül minden élő magyar miniszterelnök megjelent. 

Csütörtökön pedig személyesen Német Lászlóné nyitotta meg a MÁV Szimfonikus Zenekar idei zenei évadját. A kormány.hu szerint Lászlóné ezt mondta el:

"Németh Lászlóné köszöntőjében a megújult Zeneakadémiára és az Erkel Színházra utalva hangsúlyozta, hogy a kormány politikájában továbbra is kulcsfontosságú a kultúra támogatása és terjesztése, ezért 2014-ben 17 milliárd forinttal több juthat kulturális célokra.

laszloneakademia

A fejlesztési miniszter beszédében kitért a MÁV Zrt. által fenntartott együttes kultúrateremtő szerepére. A zenekar muzsikusai alapításuktól kezdve egészen a ’80-as évek közepéig vonaton utazva, hangszereiket poggyászkocsikban szállítva járták az országot. Olyan zeneműveket, nagyzenekari produkciókat adtak elő, amelyeket a legtöbb vidéki településen egyébként nem hallhatott volna a közönség."

Volt olyan néző, aki szerint a halottak napi eseményen Némethné ötperces beszéde után el kellett énekelni a Himnuszt is. Németh Lászlóné egyébként a MÁV Szimfonikus Zenekar fővédnöke is. Én már tényleg nem várok mást, csak Németh Lászlóné menjen el az Édes életbe is és adja át Berki Krisztián legújabb manikűrjét.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.