Egyre bátrabbak az orosz törvények mögé bújva melegeket terrorizáló neonácik

Az orosz kormány által elfogadott homofób törvények mögé bújva egyre veszedelmesebbé váló neonácikról már mi is írtunk hosszabban.

A Spectrum Human Rights legfrissebb összefoglalója szerint az utóbbi időben a nácik csak egyre bátrabbak lettek, továbbra is büszkén reklámozva az interneten, hogy milyen támadásokat követtek el.

A legismertebb szervezet, az Occupy Pedofília névleg a pedofilok csapdába csalására jött létre, de valójában a pedofilvadászat csak fedősztori volt, ami mögé bújva a szervezet tagjai fiatal meleg férfiakat és tinédzsereket terrorizálnak és kínoznak meg országszerte

A szervezet most egy 20 éves színes bőrű fiatalt kapott el Belgorod városában. A félórás felvételen az látható, ahogy a helyi egyetemen tanuló, dél-afrikai fiatalt pofozgatják, levágják a haját, egy dinnyével megalázzák, és arra kényszerítik, hogy orális szexet imitáljon egy sörösüveggel. Közben pedig folyamatosan rasszista megjegyzések hangzanak el.

(A videó meglehetősen felkavaró.)

A csoport az utóbbi időben talált rá igazán a bevándorlóellenesség témájára, közelmúltban Fehér Metrókocsi néven szerveztek akciót, ami során brutálisan verték össze a moszkvai metróban utazó nem fehér oroszokat. A videón az is látható, ahogy a peronon álló rendőrök tétlenül szemlélik a történteket.

A neonácik körében kultikus hőssé váló alapító, Alexander Marcinkevics nemrég Ukrajnában járt, ahol személyesen vett részt két 16 éves, meleg fiatal megalázásában. Mindezt a pedofília elleni harc jegyében persze.

28ea7ddfdc37960976aa5e1b7a6c30e9

A levetkőztetett és erőszakkal kifestett fiataloknak lassúzniuk is kellett, mindezt pedig támadóik videóra vették, és az interneten büszkélkedtek el a jelenettel. Az eset után az orosz hatóságok egyelőre semmilyen vizsgálatot nem indítottak.

Oroszországban egyre gyakoribbak a hasonló támadások. Az Amnesty Internationa legutóbb hétfőn adott ki jelentést, mert vasárnap éjjel két álarcos ember légpuskával és baseball-ütővel hadonászva megtámadta a helyi LaSky irodát, ami HIV fertőzött, meleg emberek támogatásával foglalkozik.

 

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.
;