Több milliárd olyan bolygó lehet, mint a Föld

TUDOMÁNY
2013 november 05., 10:06

A Kepler-távcső szenzációs felfedezése felülírhatja a Biblia tanításait!

jézus föld

A NASA Kepler-távcsövének adatai szerint minden ötödik napnak a galaxisunkban lehet egy a miénkhez hasonló planétája bolygója. A legközelebbi 12 fényévre lehet. A Kepler most fejezte be a planétabolygókutatását, és évekre elegendő adatot nyert a tudósoknak. Persze a vizsgált űrtartományban csak 10, a Földhöz hasonló planétát bolygót talált, de az egész Tejútrendszerre kivetítve több milliárd is lehet.

föld bolygó

Már csak meg kell találnunk a Föld-szerű planétákat bolygókat, és oda kell mennünk, hogy kicsinálhassuk a konkurenciát, vagy hogy odaköltözzenek a gazdagok(Atlantic Wire)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.