Ismerje meg Nagy Jánost, Orbán Viktor személyi titkárát, amint éppen rácsodálkozik a világra!

POLITIKA
2013 november 06., 14:00
photo_camera Forrás: Nagy János Facebook-oldala

Parázs vita robbant ki a Facebookon Skrabski Fruzsina Mandiner-közeli filmrendező egyik posztja alatt. Skrabski sms-t üzenetet írt a Facebookon az asszonyverő Balogh Józsefnek, hogy ugyan mondana már le, ahogy azt illik, majd az üzenetről készült screenshotot posztolta saját oldalán. A poszt alatt megszólal Nagy János, Orbán Viktor személyi titkára is.

Ő először is balliberális világösszeeskűvést sejt amögött, hogy az AP magyarországi tudósítója hírértékűnek találta, hogy a magyar országgyűlés egyik képviselője felpofozta, majd a korlátba verte élettársa fejét, majd azt hazudta, hogy a nő elbotlott egy komondorban.

nagyj1

Aztán nem érti, hogy ez miért jelenik meg a Washington Postban.

nagyj2

Jó hallgatózást kíván "az amerikai hölgyeknek és uraknak", akiket érdekelnek az ilyen történetek.

nagyj3

Majd már azt sem érti, hogy egyáltalán miért kavar hullámokat az, ha egy magyar parlamenti képviselő úgy megveri a nejét, hogy műteni is kelljen.

nagyj4

Majd kifejti, hogy Magyarországon van a keleti barbarizmusból és erőből.

nagyj5

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.