Varga Mihály kiakadt, hogy ezeket csak a pénz érdekli

gazdaság
2013 november 6., 8:07

Kicsit ezzel lemaradtunk, de ha rossz a kedvünk, jusson eszünkbe, mit válaszolt Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter Mesterházy Attila és Lendvai Ildikó kérdésére a parlamentben. Mesterházy azt szerette volna megtudni, mennyibe került Rákay Philip 20 órás bulija a köztévén.

"Az önök által megfogalmazott kérdés sok mindenre rávilágít, ismét egyértelművé teszi, hogy Önöknek csak a költségek számítanak, nem veszik figyelembe a kezdeményezés nemes célját, a hagyományőrzést, a települések bemutatását."

Csak remélni tudjuk, hogy Magyarország nemzetgazdasági minisztere kicsit komolyabban veszi a pénz kérdését, amikor a költségvetést írja. Rákay nagy bulijáról még mindig Anarki kritikáját érdemes elolvasni.

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt