Kárpáti György lett a Nemzet Sportolója

sport
2013 november 7., 16:33
comments 1

Kárpáti György, a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó kapta a Nemzet Sportolója címet, ami Gyarmati Dezső augusztusi halála után üresedett meg.

A kormány elfogadta a Nemzet Sportolóinak egyhangú javaslatát, és ez alapján ítélte oda a címet. A Nemzet Sportolója címet és ezzel járó életjáradékot a magyar sport 12, 60. évét betöltött, kimagasló eredményt elért sportolója viseli, olyanok, akik aktív sportpályafutásuk után is fontos szerepet töltöttek be a magyar sportéletben. (MTI)

Kárpátinak egyébként most is élő szerződése van a miniszterelnökséggel, igény esetén sportkoncepciók kidolgozásában kell részt vennie, havi bruttó 670 ezer forintos készenléti díjért cserébe.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt