Orbán: Az alkotmányos alapok nem lesznek felszedhetők

politika
2013 november 07., 09:29
comments 1

Fáradtan kezdte a kormányfő a Magyar Állandó Értekezlet ülését, de aztán belejött. Az első és legfontosabb dolog, amit szeretett volna kiemelni, az a következő volt:

"Persze senki nem tudja, merthogy a demokrácia természete már csak ilyen, hogy mi lesz a következő parlamanti választások eredménye. Bár mindannyaian nagyon szeretnénk tudni, de ez nem lehetséges. Egy dolog azonban elég valószínűnek tűnik: azok az alkotmányos alapok, amelyeket letettünk az elmúlt négy évben, azok nem lesznek felszedhetők. Egyszerűen úgy van elrendezve ma a politika világa Magyarországon, hogy nagy valószínűséggel a határon túl élő, tehát Kárpát-medencei magyarság szervezetei készülhetnek arra, hogy azon alkotmányos keretek között folytatódik majd Magyarország élete, amelyet az új alkotmánnyal, illetve alaptörvénnyel létrehoztunk."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.