Íme Tibor, aki letiltatta a Cinket a Facebookon

Média
2013 november 08., 15:45

Letiltotta a Facebook a Cink.hu oldalát, és az oldal minden adminját 24 órára. A Cink a legnagyobb bűnt követte, amit a népszerű közösségi oldalon lehetséges: női melles képet posztoltak. Ha legalább a szóvicc miatt tilottták volna le. De nem.

szily

Egy felhasználó jelentette a Facebooknál, hogy szexuális tartalmat talált. Mivel ez már a második hasonló eset volt, egy napra letiltották őket.

A feljelentő a 30 éves Székely Tibor, akit meg is talált a Cink, és interjút készítettek vele. Kiderült, egyszer ő is hasonlóan járt, amikor melles képet találtak a tumblerjén, és kitették az Adsense-ből. Emiatt ez lett a hobbija.

Azóta ha Facebookon bimbó jön szembe, akkor reportolom, legyen az akár egy jó cimborám is, akinek ezt a macskás képét is leszedték. Vagy a lány akinek az ágyába próbáltam bejutni és egy hónapig nem tudott kommentelni és posztolni miatta. Két pajtásommal pedig rendszeres reportoljuk a horogkeresztes és hitleres képeket posztolgatókat.

Így amikor meglátta a Cink posztját Facebookon, azonnal jelentette.

Arra a kérdésre, hogy miért csinálta, azt válaszolta:

Mondjuk, hogy heccből, vagy kíváncsiságból. Ez így most szarul jött ki, ki, izgalmasabb lenne, ha egy igazi erkölcscsősz, egy elvadult KDNP-fan vagy csöcsgyűlölő tette volna.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.