Fantasztikus kép került elő Pető Ivánról

POLITIKA
2013 november 09., 16:40
comments 2
photo_camera Fotó: Déri Miklós

Magyar Bálint posztolta ki a Facebookon Déri Miklós fotós képét, 1993-ból. A Magyar Narancs poszterszámához készült a kép az SZDSZ akkori elnökéről, de nem jelent meg végül. Déri elmesélte, hogy több politikusról, így Orbán Viktorról is készül kép, de éppen a Pető Ivános idő előtt kiszivárgott, olyan felhanggal, hogy az SZDSZ gúnyolódik (nem sokkal korábban jelent meg az elhíresült Landeszmann-interjú). Ezért aztán nem került nyomtatásba a kép.

Az orbános egy másik petőssel került végül párba, itt turistának öltözött az SZDSZ-es politikus.

derikep

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.