Könnyedén pofozzuk helyre a nehézkes reggelt

ZENE
2013 november 10., 08:57

Az előző este utórengései miatt nehezen induló hétvégi délelőttök megmentésére kitalált zenei sorozatunkban ezen a héten visszatérünk a tágan értelmezett popzene legszebb hagyományaihoz. Az eheti mixet Németh Róbert, a Heaven Street Seven basszusgitárosa rakta össze.

A hazai zenei élet egyik legismertebb zenekarát honlapjukon és Facebookon lehet fellelni, és amúgy a HS7 mellett Németh játszik a lo-fi irányokban mozgó Pegazusok nem léteznek nevű zenekarban is.

444_hangOver_#26 - Németh Róbert (HS7) by !!444!!! on Mixcloud

A válogatásról meg talán tényleg elég csak annyit elmondani, hogy két Velvet Underground szám fogja keretbe az egészet, a köztük feszülő szűk egy óra pedig minden nehézkesen induló reggelt könnyedén pofoz helyre.

photo_camera Németh Róbert

Sorozatunknak ez már a sokadik epizódja, mindenféle más műfajban alkotó művészek mindenféle remek kísérleteit itt lehet végigböngészni. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.