Megoldódott a Vona Gábor-rejtély: saját hasonmásának adta ki magát a Jobbik elnöke

POLITIKA
2013 november 13., 16:18

Ahogy Mátyás király, úgy Vona Gábor is álruhában járta a vidéket szerdán, amikor egy napra pincérnek szegődött a recski Liget vendéglőben. Ezt maga a pártelnök mondta, miután letette a műszakot.

Mint pár órával ezelőtt megírtuk, a Jobbik Instagram-oldalán feltűnt egy fotó, ami Vona Gábort ábrázolta pincérnek öltözve. A mellékelt szöveg pedig úgy szólt:

Vona Gábor hasonmás szolgál fel az étteremben!

A műszak végén visszahívott minket a pincér, aki már Vona Gáborként mutatkozott be, és elmondta, valóban beállt pincérnek dolgozni, hogy saját bőrén tapasztalhassa meg a "való világot".

vonagaborpincer

Mint mondta, egyik vendég sem pattant föl és hagyta el a vendéglőt, inkább csak tanakodtak, hogy vajon tényleg Vona szolgálja-e ki őket, konkrétan pedig csak egy házaspár kérdezett rá, hogy ki is ő valójában.

Tányért, poharat nem tört, egy palóclevest borított majdnem az egyik vendégre, de megúszta.

Mint mondta, testközelből láthatta, micsoda nehézségek nyomják a kis- és középvállakozások vállát, itt főleg a bürokrátikus terhekre gondolt és arra, hogy

A rezsicsökkentés a vállalkozók számára inkább rezsinövekedés lett.

Az inkognítókampányt egyébként folytatja a párt, de Vona nem akarta elárulni, melyik lesz a kövektező foglalkozás, amit kipróbál.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt