Hol van már a Kifli2.0, itt az iSzendró!

KULTÚRA
2013 november 15., 18:13
comments 4

hipsterszenya

A hipszterkultúrában nincsen időkérés, nincs cigiszünet, a divat fénysebességgel vágtat, és aki lemarad, az élete végégig szenvedhet a mainstream cikiség noname-PC-k zúgásától hangos, Nokia telefonok bakelitszagától bűzlő poklában. Itt az új kajaőrület, az iSzendró: két, lapos sütőipari termék (aka. kenyérszelet) közé illesztünk hús- és tejipari késztermékeket, esetleg zöldségféléket. A New York-i homoszexuális designerek ezért tapossák egymást a kézzel varrott egyedi bőrcipőkben a kávézók előtt.

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.