Mivel újságcikként kicsit nehéz, megpróbáltam szabadversként értelmezni a Magyar Nemzet beszámolóját a tegnapi közgyűlésről

Média
2013 november 15., 06:19
comments 1

Aztán ettől is elment a kedvem már a lead után. De azért egy szó szerint részletet idemásolok a tegnapi események nyomtatott MN-ben megjelent összefoglalójából:

A balliberálisok követeléseit skandáló

a hajléktalankérdésre megoldást nem kínáló

jogellenes tüntetők

csaknem

lehetetlenné tet

ték

hogy a képviselők

tíz

százalékkal csökkentsék

a tömegközlekedés

terheit.

Nem hiszik, hogy működik? Tegyék be alá ezt az Ornette Coleman számot, és ismételgessék a sorokat a zene ütemére. Németh Szilárd testébe költözött transzcendens élményre számíthatnak:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.