Nekem is van olyan Gyurcsány-maszkom, amivel a Heti Válasz rémisztgeti Bajnait!

Média
2013 november 15., 08:23

Megyek az utcán gyanútlanul, amikor egyszercsak szembejön a Heti Válasz címlapja.

maszk

Én pedig úgy megörülök, mint Van Damme, amikor végre Volvo-kamionon spárgázhat. Ezt a maszkot ismerem!

Pontosan ilyet kaptam én is 2009 őszén a polgári underground körökben kultikus gyurcsányista homoszexuális nemzetirock-zenekar, a Népi papa és a haverok koncertjén, ahol csak úgy szórták ezeket. És hány remek pillanatot töltöttünk el együtt!

gyurcsanymaszk

Gyurcsány-maszk tulajdonosnak lenni semmihez sem hasonlítható érzés. Nem is tudom, a Heti Válasz hogy bírta ki mostanáig, hogy elsüsse, ha eddig is megvolt nekik.

Az enyém sajnos szomorú véget ért, miután egyszer a Szily-családnál tett látogatásomon véletlenül épp nálam volt, és kergetőzés közben kicsit megrepedt. Aztán onnan nem volt visszaút. De milyen jó most viszontlátni!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.