Két bajai videó volt? Vagy? Vagy nem? Vagy valamit valaki fedez?

politika
2013 november 18., 20:13

Van egy elég zavaros véleménycikk a hvg.hu-n a bajai videóüggyel kapcsolatban. Ilyen "kinek állt ez érdekében?" típusú ködszurkálás. Publiban. Szinte semmi új nem derül ki belőle, kivéve, hogy Király György (a sporttagozatos pofa) szerint az a felvétel, ami a hvg.hu-n megjelent nem az, amit ő az irodájában látott. De hogy mi a különbség? Erről nem esik szó. Viszont, ilyen mondatok vannak benne, hogy

"nagyon úgy tűnik, hogy a szocialisták valamit fedeznek, és még az sem kizárt, hogy az egész akciónak ez volt a célpontjában."

Áháá! Szóval VALAMIT fedeznek! Ez volt az AKCIÓ CÉLPONTJÁBAN.

De most komolyan. Tehát mi szükség van egy ilyen írásra? Olvasni is iszonyú kellemetlen, el nem tudom képzelni, hogy megírni milyen érzés lehetett. Nem lehet, hogy ezt az ügyet el kéne engedni lassan a hvg-nél?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.