Nem polgármesteri minősítésében fejelte le az ügyvédet

bűnügy
2013 november 18., 20:27

Mármint Tolmács fideszes vezetője, Hajnis Ferenc. Mert az szinte biztos, hogy lefejelte vasárnap éjjel.

A polgármester sztorija több szempontból is zseniális.

Egyrészt azt mondja, hogy ő valami korábbi vitát akart békésen lezárni, de a másik, az ügyvéd volt agresszív. Annyira békésen próbálta intézni a dolgot, hogy az ügyvédnek eltört az orra és agyrázkódása van. Kórházban fekszik. A másik, amit Hajnis Ferenc mond, hogy bár

"valóban volt egy kisebb incidensem, azonban ez magánügy, és a történteket nem polgármesteri minősítésemben követtem el."

Ráadásul szerinte a verekedés nem a nyílt utcán, hanem magánterületen történt.

Szuper! Harcosok klubját játszottak, vagy mi történt? Vagy mi a jelentősége annak, hogy hol fejelte le? A rendőrség (nagy meglepetés) ismeretlen tettes ellen nyomoz.

(Blikk)

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.