Rogán két éve tudott a milliárdos áfacsalásokról?

gazdaság
2013 november 19., 09:13
comments 5

Az átlátszó hozta nyilvánosságra azt a levelet, amit Horváth András írt Rogánnak 2011-ben. Horváth beszélt azokról az áfacsalókról, amik szerinte évente 1000 milliárddal károsítják meg az államot. Rogánnak már két éve arról írt, hogy vannak adózók, akiket nem ellenőriznek érdemben és multik körül milliárdos számlagyárak működnek. A levelet 2011. november 28.-án küldte el Rogánnak, azóta nem történt érdemi intézkedés. Az ügyben vizsgálodó parlamenti bizottság felállítását a Fidesz és az MSZP leszavazta.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.