Mit csinál a bróker ebéd után?

gazdaság
2013 november 19., 12:27

A romló, sőt kifejezetten dühös európai hangulatban a befektetők ütötték a bluechipeket a BÉT-en, mint bolond tót a juhturós sztrapacskát.

Óriási, Bud Spencer-i értelemben vett parasztlengőt kapott a MOL, és délután egyig 0,83 százalékban eleredt az orra vérre, amikor dobott egy hátast 14 430 forintra.

tomundjerry

Az OTP-t úgy pofánkúrták, hogy előbb a nyakán kétszer körbetekeredett a takony, majd csokorba szedte a villanyoszlopokat, és 1,11 százalék gyalázattal 4440 (!!444!!!) forintig süllyedt.

spanking

A Richtert csak 0,22 százalékkal csicskították be, 4390 forintig.

taj

A Magyar Telekomot megfejelték, tökönrúgták, leköpdösték a befektetők, 276 forintra pusztult-gurult, 1,07 százalékos csoffadás után.

tumblr_luevz8BZrI1r4ypkdo1_500

A Rábát előzetes szóváltást követően több késszúrással lemészárolták 1270 forintig, 2,3 százalék mínusszal.

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.