Bob Dylan egy unalmas nyugger

ZENE
2013 november 21., 17:23
comments 5

pharrell

Amikor már mindenki azt hitte, hogy a 72 éves énekes héten bemutatott interaktív videóklipjét nem lehet felülmúlni, akkor jött Pharrell Williams és lemosta a nyugdíjasokat.

A Daft Punkkal közös számainak köszönhetően idén már nagyokat dobó Pharrell most egy 24 órás, szintén össze-vissza kattintható klipet prezentált. 24 órásat, isten bizony. Annyira nem szellemes, mint Dylané, de sokkal grandiózusabb, és felbukkan benne egy rakás sztár is, Magic Johnsontól Jimmy Kimmelig.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.