Eladó Sarah Palin terepjárója

autó
2013 november 21., 08:28
photo_camera via ebay.com

Az amerikai politika nyerskonzervatív pitbullja, Sarah Palin most megválna Ford terepjárójától, amit még 1999-ben vásárolt, amikor az alaszkai Wasilla polgármestere volt.

Az autóban 74 ezer mérföld van, és minimum 10 ezer dollárért, azaz kicsit több mint 2 millió forintért lehet elvinni az Ebayről. Ez az ár kb. négyszeresse annak, amennyiért egy hasonló használt Ford Expeditiont meg lehet venni, igaz, azt nem is használta Palin.

Még hét napon át lehet licitálni, mi már gondolkodunk egy szerkesztőségi közös autó beszerzésén, mondjuk az ideszállítás valószínűleg megdobná a költségeket. Az Ebay-re felkerült kép tanulsága szerint egy karton-Palin is jár az autóhoz. (via Wire)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.