18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Nem múltam el 18 éves

Így lőtt arcon egy utazót két náci a moszkvai metróban

2013 november 23., szombat 9:50

Az orosz Life News tévécsatorna megszerezte a november 17-i moszkvai rasszista támadásról készült biztonsági kamerás felvételt. Aznap két rasszista támadt egy dagesztáni férfire, Kasim Latyipovra egy metrószerelvényen.

A felvételen látszik, hogy a két náci - egy középkorú és egy tizenéves - összesúg, majd az idősebbik pisztolyt ránt, hasba lövi, majd hasba rúgja Latyipovot, majd közvetlen közelről arcon is lövi. A fiatalabbik náci úgy fél perccel később ránt pisztolyt, amivel sakkban tartja áldozatát.

Latyipov csodával határos módon túlélte a támadást, de az álkapcsába fúrodott golyó súlyosan roncsolta az arcát. A felvétel második részén látszik, hogy a nácik távozása után többen is a segítségére sietnek.

A felvételeken egyértelműen felismerhető a két támadó, arcuk jól látszik. Az orosz hatóságoknak ennek ellenére még nem sikerült azonosítaniuk őket. (Via The Daily Mail)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt