Mr. Jones ma nem utazik az űrbe :-(((

TUDOMÁNY
2013 november 23., 15:14

mrjones

Mr. Jones (a keresztnevét nem tudjuk) levélben osztotta meg korszakalkotó ötletét a NASA-val, miszerint ha a kólába mentost dobunk stb. tehát rengeteg kólával és rengeteg mentosszal nagy rakétát is lehetne építeni. Ezt a választ kapta:

Kedves Jones úr!

Nagyon köszönjük, hogy érdeklődik a munkánk iránt. Sajnálattal kell közöljem, hogy az "Áttörés a Fantasztikus Űrrakéták Terén, Akkor Most Adjatok Pénzt" című mellékelt vázlata nem keltette fel érdeklődésünket. Régóta tisztában vagyunk a kóla és a Mentos cukorka közti reakció tudományos hátterével, tehát elhiheti, ha azt mondjuk, hogy nincs gyakorlati haszna munkánk szempontjából. Még akkor sem, ha szép szavaival élve "kurvasok kólát" használnánk.

Jelentkezésével kapcsolatban, már ha ezt ennek hívhatjuk, hogy "űrember" legyen, sajnálattal kell közölnünk, hogy jelenleg nem keresünk senkit. Emellett megjegyeznénk, hogy az űrhajóssá válás évek kemény munkájába kerül, és nem olyasvalami, ami - ahogy azt feltételezi - "annyira egyszerű, hogy egy csimpánz is meg tudta csinálni". Ha többet akar tudni, olvasson sokat az úgynevezett hőséről, Buzz Aldrinról. Feltételezzük, hogy rá gondolt, amikor azt írta, hogy Buzz Lightyear.

Biztonsági okokból a leveléhez mellékelt mentolos cukorkákat nem áll módunkban visszaküldeni.

Tisztelettel

Steven Malkovich
Igazgatóhelyettes

(Via Tastefully Offensive)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.