Alig indultak el, máris visszafordultak az óceántátszelő magyar kajakosok

sport
2013 november 25., 13:27

Vasárnap indult el a világ leghosszabb pároskajak-expedíciójára a spanyolországi Huelva kikötőjéből a magyar páros, hogy megállás nélkül átkeljen az Atlanti-óceánon, de pár órával később kénytelenek voltak visszafordulni, mert meghibásodott a vízszűrőberendezésük.

Azt írják a Facebookon, hogy ez a berendezés készít sós vízből iható édeset, de levegő került a rendszerében. A műszaki leírás szerint első alkalommal ez normális, rövid időn belül, de több órás próbálkozás után sem javult meg. Így pár óra evezés után visszafordultak, mert a vízen nem tudták a tömítést megjavítani. Amint sikerül, újra útra kelnek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.