Lefújta a rendőr, erre ásóval és vasvillával jött

bűnügy
2013 november 25., 09:11
comments 3

Vasárnap éjjel egy óra alatt meglett egy demecseri férfi, aki előtte kerti szerszámokkal támadt egy rendőrre és két polgárőrre.

A Nyíregyháza közelében lévő Demecseren egy rendőr és két polgárőr ment ki egy családi házhoz, mert egy férfi volt feleségét verte, és a gyerekeit is fenyegette. Érkezésükkor tovább bántalmazta a nőt, és megfenyegette a rendőröket is.

A férfi ökölbe szorított kézzel támadt a három közegre, az udvaron akart megküzdeni velük. Erre a rendőr lefújta gázzal.

Ez tovább ingerelte, és ásóval és vasvillával támadt. Erre a rendőr már figyelmeztető lövést adott a levegőbe. A férfi ekkor elfutott.

Egy óra keresés után elkapták, és őrizetbe helyezték. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.