A férfiak nem dugtak eleget, a nők nem azzal dugtak, akivel kellett volna

TUDOMÁNY
2013 november 26., 08:35

Hiánypótló kutatás jelent meg az Egyesült Államokban. A Texasi és a Kaliforniai Egyetem vizsgálatai szerint más-más dolgokat bánnak a szex után a férfiak és a nők. Nézzük.

Mit bánnak a férfiak?

  • Túl félénkek voltak a lehetséges szexpartnerek behjálózásában.
  • Nem voltak eléggé kalandozók fiatalkorukban.
  • Nem voltak eléggé kalandozók, amíg még szinglik voltak.

És mit bánnak a nők?

  • Rossz partnerre áldozták a szüzességüket.
  • Megcsalták a partnerüket.
  • Túl gyorsan cserélgették partnereiket.

A kutatásban résztvevők között a nők sokkal nagyobb arányban állították, hogy a leginkább azt bánják, hogy ronda partnerrel is szexeltek.

A beszámoló három, összesen 25 ezer ember megkérdezésével készült vizsgálat eredményeit összegzi és az Archives of Sexual Behavior című szaklapban jelent meg. (Via NBC News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.