Itt a vágatlan kislétai videó

politika
2013 november 26., 13:16
comments 20
  • Az Együtt 2014 vasárnap juttatott el egy közleményt az MTI-hez, amiben azt írták, hogy a párt egyik aktivistája által rögzített videón két férfi beszélget arról, hogy kislétai közmunkásokat béreltek fel ötezer forintért, hogy Bajnai ellen tüntessek.
  • A felvétel egyik állítólagos szereplője tegnap nyilatkozott a Híradónak, és azt mondta, nem a polgármester fizetett neki, hanem a videó készítői, ráadásul rögtön tízezer forintot.
  • Az Együtt 2014 Facebook-oldalára tegnap délután felkerült egy bejegyzés, amiben a videó készítője név nélkül nyilatkozik arról, hogy a felvétel valódi, és ezt akár független bíróság is vállalja.
  • Este pedig a párt közleményben jelentette be, hogy nyilvánosságra fogják hozni a teljes, vágatlan felvételt, amiből szerintük mindenki megállapíthatja majd, melyik verzió az életszerűbb: “az operatőr tanított-e be egy négy perces beszélgetést, vagy az, hogy a polgármestertől anyagi függésben levő közmunkást bírták rá eredeti kijelentésének megváltoztatására.”
  • Hát itt van.

Kollégánk a helyszínen van, hamarosan jövünk a részletekkel.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.