Igazán megszívta a nyugdíjas Peter Williams

bűnügy
2013 november 29., 13:52

Az akkor 66 éves dédapa 2009-ben elugrott egy italra a közeli Greyhound pubba, de véletlenül otthon hagyta a kulcsát. Ezért kénytelen volt betörni a garázsablakot, hogy bemászhasson.

Épp lógott az ablakban, amikor megjelent mögötte hat rendőr, és azt kiabálva, hogy „Megvagy, te tolvaj kis szaros!” visszarántották. (Sötét volt, ezért nem látták, hogy egy öregemberrel szemben alkalmaznak indokolatlanul túlzott erőszakot.)

A torokrákkal korábban megoperált nyugdíjast a földre teperték, és a nyakán lévő lukba is föld ment, a férfi emiatt később véreset köhögött. Nem kapott levegőt, azt hitte, meg fog halni. De nem ez volt a legnagyobb baja, hanem hogy kificamították a vállát, eltörték a könyökét, és

letépték róla a műlábát.

Peter Williamset mentő vitte el. A vállát meg kellett műteni, ezért 2010 februárján két hétig kórházban feküdt.

Most peren kívül megegyezett a manchesteri rendőrséggel, és 45 ezer fontos (16,3 millió forint) kártérítést kapott.

(Daily Mail)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.