A halott motoros tiszteletére rendezett emlékversenyen halt meg a motoros

sport
2013 november 30., 17:21

2011-ben a malajziai Grand Prix-n halt meg Marco Simoncelli orosz versenymotoros. Szombaton az ő emlékére rendeztek emlékversenyt egy Róma melletti pályán, de ez is tragédiával végződött. Dario Romboni 45 éves egykori profi motorkerékpáros elvesztette uralmát gépe felett, de nem akarta elengedni a motort, ami egy másik versenyző elé sodorta, aki elgázolta. Rombonit mentőhelikopterrel kórházba szállították, de már nem tudtak rajta segíteni. A baleset kísértetiesen hasonlít arra, amelyben Simoncelli vesztette életét. (via)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.