https://444.hu/assets/tekauto1.jpg

Így néz ki a kommandósok egyik autója, amire rálőttek a belvárosban

bűnügy
2013 december 02., 20:47

Én egyébként eddig azt hittem, hogy a TEK golyóálló Audi Q7-es terepjárókat vett anno nagyon drágán.

Most akkor úgy néz ki, hogy nem.

(De persze nem is biztos, hogy ez egy Q7-es.)

Egyelőre nem tiszta minden részlet. A kommandósok azt állítják, hogy egyikük lőtte le véletlenül a másikat egy bűnöző sikeres elfogása után. Hajdu János a Blikknek azt mondta, hogy hasba lőtték a TEK-est. A szemtanúk nem pontosan így látták a Ferenciek terén hétfőn este történt lövöldözést.

Több verziós is kering. A 444 olvasója úgy láttak, hogy egy fekete autóból lőttek rá valakire, a HavariaPress úgy tudja, hogy egy taxi utasa lőtt rá egy rendőrre, amikor megpróbálták kiszedni a kocsiból.

Olvasónk képe a helyszínről.

1459028_586575384729418_1530678746_n

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.