Orbán Gáspár segít eligazodni a világ dolgaiban

Popkult
2013 december 02., 14:07

Ha egy miniszterelnök ért a focihoz, egy focistának is lehet véleménye a világ dolgairól. Orbán Gáspár, egyszeres Videoton-játékos, sokszoros BL-döntő néző Facebook-oldala segít eligazodni a világ történéseiben.

A legfrissebb posztja például erről ez volt:

gaspar

De sűrű hete volt, mert még mindig nem győzi a gratulációk fogadását, hogy bemutatkozott a Videotonban egy ligakupameccsen. Tíz percet játszott.

gaspar2

Orbán Gáspár a sportolás mellett nem hanyagolja el a tanulmányait. Jogászhallgató is, így szakemberként posztolt Rezesováról:

gaspar3

Annál, hogy sportolóként miért akar dohányozni, csak az a nagyobb kérdés, hogy mi is ez az egész trafikos hülyeség.

gaspar4

Azt azért tisztázta később, hogy nekünk nem kell aggódnunk a tüdejéért, elég az, ha a demokráciát féltjük.

gaspar6

Végül térjünk vissza a külpolitikához, ha már onnan indultunk.

gaspar5

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.