A Blackberry történetének legnagyobb szívása

TECH
2013 december 06., 08:00
comments 9

miley

Az egykor tök sikeres telefongyártó elég nagy szarban van, mert senki nem veszi a telefonjait, és már az üzletemberek is Iphone-nal járnak. Ha igaz, amit a Wire-nek mondott egy volt alkalmazott, akkor a cég elcseszte minden idők egyik lehetőségét. Egyszer maga Justin Bieber jelentkezett náluk, hogy ha adnak neki 200 ezer dollárt és 20 készüléket, akkor ő lesz a cég sajtószóvivője. A döntést áttolták a marketingeseknek, akik körülröhögték őket, hogy Bieber úgysem fogja sokáig kihúzni, meg egyébként is csak egy gyerek Kanadából. Hát, szívás.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.