Lesz még dolog az Amazon drónpostájával. Például valahogy védekezni kell majd a madarak ellen

TECH
2013 december 06., 15:25
comments 2

Jeff Bezos, az Amazon főnöke vasárnap a CBS tényfeltáró magazinjába tudta becsempészni az Amazon Prime, vagyis legújabb ötlete, a drónposta promóját. Azóta az amerikai sajtó már végigvette, hogy milyen hatótávolságra, milyen súlyt, mennyi idő alatt, mennyire megbízhatóan tud szállítani. Azt is, hogy milyen jogszabályi környezet van, és mi történik, ha valakire rázuhan egy ilyen. Egy dologról még nem volt szó.

A madarakról.

Pedig a madarak nem igazán rajonganak a drónokért. Vannak, amik prédának nézik. Vannak, amik riválisnak. Mások szimplán csak a territóriumukat védik. A lényeg egy:

Simán rátámadnak a drónokra.

Nem hiszi? Én most csak egy videót embedálok, de az Atlantic többet is összegyűjtött.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.