Csak egy mezőnygól. A 4,5-ös földrengést leszámítva semmi extra

sport
2013 december 07., 21:45
comments 1

Hogy mi? Igen, jól látja. A meccs előtt hatodikként rangsorolt Oklahoma State rugója, Ben Grogan egy kisebb földrengés közepén lőtte be 41 yardról a gólt, amivel a csapata akkor át is vette a vezetést. A földrengés epicentruma a stadiontól 12 kilométerre, a felszín alatt 13 kilométerrel volt, károkról, sérültekről nem érkezett jelentés.

osuvsou

Az ellenfél az Oklahoma volt, vagyis elég fontos rangadó, nagy történelemmel. De ilyen még nem volt - két hete Seattle-ben, az NFL hétfő esti rangadóján is kilengett a szeizmográf, de ott a szurkolók tomboltak egy 2-es erősségű földrengés erejével.

A derbit végül a meccs előtt 17-ként rangsorolt Oklahoma nyerte, ezzel az Oklahoma State elbukta az esélyét a Big 12 csoport megnyerésére, amit így vagy a Baylor, vagy a Texas nyerhet. (Via Bleacher Report)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.