Ez a hír be fogja aranyozni a szombat reggelét: elkészült a 24 karátos arany HTC One

TECH
2013 december 08., 08:21
comments 3

Amíg az Apple meg a Samsung aranyszínű csúcstelefonokkal hülyéskedik, a tajvani luxuspunkok kihoztak egy valódi arannyal borított készüléket. Illetve a brit HTC már októberben kihozott egyet (illetve ötöt, mert pontosan öt darab készült belőle), de az csak 18 karátos volt. Ez meg 24. És ez csak 2400 dollár (amaz majdnem 5000 volt), illetve azt mondják, ennyi az értéke, mert kereskedelmi forgalomba nem kerül. A Mashable is csak nagy nehézségek árán bírta lefotózni New Yorkban. Valamiért az az érzésünk, hogy a napokban Európában is megjelenő, arany színű HTC One-t akarja vele promózni a cég. Egyébként meg felesleges rágörcsölni, hiszen van már telefonaranyozásra specializálódott cég, a Goldgenie: bármit bearanyoz, ha a vevő kéri. Amennyiben fölkeltette érdeklődését, kérjük keresse föl a lakóhelyéhez legközelebbi rapper- és kábítószerkerekedő-ellátót.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.