"Megszűnt az Együtt 2014"

politika
2013 december 09., 05:57

A 4K-Együtt 2014 után itt az újabb brutális ellenzéki összecsapás, a Fodor Gábor-Együtt 2014 harc.

"Az MSZP és az E14 kötött egy rossz megállapodást. Persze az Együtt már előtte is erősen csúszott lefelé, de azóta gyakorlatilag megszűnt. A szocialista-liberális koalícióban is ha konfliktus volt látszódtunk, bár az egész együttműködésnek nem használt"

- írja a Facebookon Fodor Gábor.

És miért érdekes az, hogy mit mond? A Képviselő Funky helyesen jegyzi meg:

"Érdemes rá odafigyelni, hiszen Fodor Gábor a politikai nemcselekvés és nemlét legnagyobb hazai tekintélye. A nem mérhető támogatottságú pártok és a nulla teljesítményű politikusok témáiban nála hitelesebben senki sem tud megszólalni. Ha valaki, hát ő azonnal kiszúrja az alibizést."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.