Ötleteket vár egy fideszes képviselő, hogy mik a leghülyébb törvények az országban

2013 december 11., szerda 13:13
3

A parlamentben általában szinte teljesen szótlanul üldögélő Bíró Márk biztos megérezte, hogy lassan választások jönnek, ezért váratlan lendületre kapott. Szerdai sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy a Fidesz

Az ország közútjain tapasztalható hülyeségek témájában hirdetett pályázatot.

A kétharmaddal rendelkező kormánypárt, ami az országban gyakorlatilag mindent pár hetes átfutási idővel forgatott fel az elmúlt három évben, most tényleg hülye törvényeket vár. Három kategóriában, a leghülyébb közlekedésirányítási rendszer, a leghülyébb KRESZ szabály, és a leghülyébb útfelfestés várják a jelölteket.

A pályaműveket január közepéig várják egy emailcímre, amit most inkább ide sem írunk.

Elhangzott, hogy három kategóriában várják a pályázatokat: a leghülyébb közlekedésirányítási rendszer (mint például indokolatlan sebességkorlátozás, vagy kint felejtett KRESZ tábla), a leghülyébb KRESZ szabály, valamint a leghülyébb útfelfestés.

A közlemény vége is zseniális:

Az értékelhető észrevételeket beküldők között értékes nyereményeket sorsolnak ki. Ezen felül - mint Bíró Márk kiemelte - a kormánypárt igyekszik megoldani is a jelzett problémákat.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt