Kivezényelték a diákokat az alaptörvény illusztrációit bemutató kiállítás megnyitójára Szombathelyen

2013 december 12., csütörtök 19:08
16

Szombathelyen kormánymegbízott jelenlétében nyitották meg azt a vándorkiállítást, amin az alaptörvényhez készült illusztrációkat lehet megtekinteni. Hogy Harangozó Bertalan nehogy a kongó folyósoknak méltassa csak a Kerényi Imre által megrendelt nagyívű illusztrációkat, a város iskoláiból vezényeltettek ki diákokat a rendezvényre.

Az egyik kiállított festmény.

A nyugat.hu birtokába került az a levél, amiben a város iskolaigazgatóit arra kérik, hogy 20-25 diákot küldjenek már oda az elvtárs úr megnyitóbeszédére. Az amúgy sehol nem hirdetett eseményről csak így hallottak a nyugat.hu újságírói is, akiknek a helyszínen a diákok is azt mondták, hogy nem önszántukból, hanem tanári utasításra jöttek.

A megnyitón Harangozó sokat méltatta az alaptörvényt, majd ahogy befejezte beszédét, pillanatok alatt kiürült a képtár. Csak remélni tudjuk, hogy a fiatalok rendezetten, az esemény súlyának megfelelően hagyták el a helyszínt.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt