Vérfertőző nagycsaládot számoltak fel

külföld
2013 december 12., 14:38

Brutális családtörténet aggasztja Ausztráliát, és megy a vita, hogy lehetett ezt évtizedekig hagyni.

Új-Dél-Wales egyik eldugott kisvárosának közelében, egy folyóvíz nélküli táborban, évtiezedek óta élt egy család, ahol brutális dolgok történtek. A családalapító Timothy Colt és felesége voltak, akiknek hét gyerekük született. Colt gyerekeket csinált saját lányainak, és aztán unokáinak is. Colt fiai is csináltak gyereket lánytestvéreiknek, és megerőszakolták az így született gyerekeket is. Mire a tábort a hatóságok felszámolták, már negyvenen laktak együtt. (Timothy Colt 2009-ben meghalt.)

A táborban több mint egy tucat gyerek volt, többségük vérfertőző kapcsolatból született. A gyerekek egymással és a felnőtekkel is szexeltek, erre volt berendezkedés az egész család. Nagyon elhanyagolták őket. A gyerekek nem ismerték a vécépapírt és a fogkefét. Az egyik gyerekágyban a szociális munkások egy kengurut találtak.

Az összes 18 alatti gyereket most állami gondozásba vették. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.