Betépett és besétált a rendőrségre. Nem volt jó ötlet

bűnügy
2013 december 14., 07:59
comments 3

Egy 18 éves fiú, nevezzük V. Ádámnak, csütörtök hajnalban bement a mosonmagyaróvári rendőrkapitányságra, és belekezdett egy történetbe, hogy egy ismeretlen valaki leszállította őt a biciklijéről, és el is vitte a cangát. Elég zavarosan mesélhette el mindezt, mert a rendőrök elvégeztek rajta egy drogtesztet, ami pozitív lett. A fiú ezután bevallotta, hogy az egész sztorit csak kitalálta, és mielőtt felkereste a rendőröket, elszívott egy marihuánás cigit. Ádám ellen "kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt" eljárást indítottak. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.