https://444.hu/assets/korea_11.jpg

Amiben Észak-Korea a legjobb!

külföld
2013 december 18., 10:42
comments 20

Az nem más mint, mint a modern freskó, a beltéri festett falak színes, fantasztikus világa! Mind esztétikai minőség, mind technika és méret tekintetében kiugró teljesítményre képes az észak-koreai festő-mázoló társadalom. Lássuk a látnivalót!

5. A tajtékzó hullámok

Nagy klasszikus: Kim Dzsong-Iltől Kim Dzsong-Unig generációknak adta a visszafogott, katonás eleganciájú fogadások szinte kötelező hátterét. A hiperrealista mű epikus témaválasztása megfelelt Putyinnak is egy kézrázásra.

NORTH KOREA-PUTIN-KIM JONG II

NKOREA-CHINA4. A Vízesés

Az előkelő helyezést nem csak a remek témaválasztásnak köszönheti, hanem fantasztikus méretével is megérdemli, hogy megemlékezzünk róla.

North Korea Leader Visits Factory

3. Erdős-madaras-romantikus

Még Albrightot is ámulatba ejtette a fácánpáros koccintás közben. Remek színkezelés, pompás kidolgozás, szinte él a kép, nem is csodálkoznánk, ha egy fürge csellel Madeleine poharában landolna!

NKOREA-US-ALBRIGHT-I

2. Naplemente

Szintén klasszikus téma, akár közhelyes is lehetne, ha nem lenne ennyire erős, ennyire magával ragadó a kivitelezés, nincs kérdés: dobogón a helye.

NKOREA-KIM

1. Instagram-bibe

Ez már a XXI. század! Mintha egy Valencia filteres Insta-képet néznénk a mobilunkon. Bátor kompozíció, trendi színek. Ki ne ülne be egy csoportképre elé?

NKOREA-LAOS-DIPLOMACY

 Fotók: AFP/KCNA

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.