A nagy füzet közelebb jutott az Oscar-díjhoz

FILM
2013 december 20., 18:39

A legjobb idegennyelvű film kategóriában nevezett 76 film közül Szász János filmje (itt írtam róla) bekerült a 9 filmből álló előválogatásba, amiből az Amerikai Filmakadémia tagjai fogják kiválasztani az 5 jelöltet január közepén. Legutóbb 1988-ban Szabó István Hanussen című filmje jutott el a jelölésig. (A nagy füzet ma a franciaországi Les Arcs-ban megrendezett filmfesztiválon elnyerte az Ifjúsági Zsűri díját.) Mondjuk meglepne, ha lezúzná a Vadászatot. (Magyar Filmunió)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.