Aranyérmet nyert a magyar férfi rövidpályás gyorskorcsolyaváltó

sport
2013 december 20., 17:24

Az olaszországi Trentóban, az Universiadén. A Béres Bence, Burján Csaba, Knoch Viktor, Oláh Bence összeállítású csapat a döntőben a kanadai, az orosz és a francia négyest előzte meg, és 6:46.953 perc alatt teljesítette az 5000 m-es távot. A Heidum Bernadett, Keszler Andrea, Kónya Zsófia, Lajtos Szandra alkotta női együttes bronzérmet nyert, miután a dél-koreaiak és az oroszok mögött, a kínaiakat megelőzve ért célba. Ez volt a magyar küldöttség második és harmadik érme. Szerdán Heidum nyert ezüstöt 1500 méteren. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.