Ha ma csak egy bekezdést olvasnak el, ez legyen az! Botrányos életvitelek, bőrbe bújás!

Média
2013 december 20., 10:17
comments 2

Egyértelmű, hogy a Borsé a Nap Bekezdése vándorserleg, hogyaszongya:

Az egykori műsorvezető ugyan nem feszített soha széfeket, de megjárta a börtönt, jóban volt az alkohollal és régebben a drogok társaságát sem vetette meg – így hitelességéhez és művészetéhez talán saját múltja, tapasztalatai is hozzájárultak. A két karakter sorsa kétségtelenül összefonódik, ezért a Bors felkereste a visszatérése után többnyire csak színházi szereplést vállaló színészt, hogy megkérdezze, mennyire érezte kihívásnak Dom Hemingway botrányos szerepét.

Ezután van egy kétmondatos interjú az egykor botrányos életvitelű színésszel (Stohllal), aki ugyan nem expornózott, de egyérteműen szeret Jude Lay bőrébe bújni, aki meg egy botrányos életvitelű bűnöző bőrébe bújt bele. Tiszta fétises bőrpornó.

Lájk!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.