Zsinórban az ötödik vasárnap tüntetnek Kijevben

külföld
2013 december 22., 12:09

Kellemes három fok van Kijevben, ideális időjárás egy jó tüntetéshez. Most már az ötödik vasárnap egymás után. Tizenöt-húszezren vannak a Függetlenség terén, tiltakoznak a kormány ellen. Ezen a héten közös ima is volt.

Pro-European integration protesters wave flags during a rally in Independence square in Kiev

Közben a kormány melletti szimpátiatüntetés egyik szervezője bejelentette, hogy befejezik demonstrációjukat, hétfőn elbontják a sátraikat a parlamenttel szembeni Marijinszkij parkban, és hazamennek. (MTI, Kyiv Post, fotók: Gleb Garanich, Reuters)

A pro-European integration protester holds a portrait of imprisoned Ukrainian former PM Tymoshenko during a rally in Independence square in Kiev

Opposition leader and boxing champion Klitschko speaks to protesters during a pro-European integration rally in Independence square in Kiev

Pro-European integration protesters wave flags during a rally in Independence square in Kiev

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.