Ha valaki este nézné csak a 49ers-Falconst, az most ne kattintson

sport
2013 december 24., 14:07
comments 1

A körülmények:

  • A San Francisco 49ers az utolsó szezonját játssza a Candlestick Park nevű stadionjában.
  • Ahogy a dolgok állnak, még ha be is jutnak a rájátszásba, minden meccsüket idegenben kell játsszák.
  • Vagyis most hétfőn játszottak utoljára itt.
  • És ennél méltóbban nem is búcsúzhattak volna.

A történet:

Valamivel több, mint két perc volt hátra, amikor a Falcons touchdownt szerzett. Ezzel 27:24-re zárkóztak fel. A győzelemhez még pontokat kellett volna szerezniük.

49ers1

A touchdown utáni kezdőrúgás onside kick volt, vagyis röviden rúgták, hogy megszerezhessék a labdát. Ez végül sikerült, de hogy!

49ers2

Jegyezzük meg a San Francisco-i játékos nevét, akinek a könyöke alatt átcsúszott a labda: NaVorro Bowman

A megszerzett labdával végig is mentek a pályán. A San Francisco 10 yardos vonalánál voltak, és már csak egy yard kellett a 1st downhoz. Övék a liga egyik legjobban passzoló irányítója, egy rövid hookot játszottak.

És akkor ez történt:

49ers3

Amiből pedig ez:

49ers5

A főszereplő: NaVorro Bowman, akinek amúgy semmi keresnivalója nem lett volna a labda körül, mert az irányítót kellett volna támadnia.

Győzelmével a San Francisco bejutott a rájátszásba úgy, hogy az utolsó öt meccsüket megnyerték. (Via ESPN, Buzzfeed)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.