A fénykép alapján megmondja az app, hogy pontosan milyen ruhát visel, aki a fotón szerepel

divat
2013 december 26., 16:53
comments 6

Olyan, mint a Shazam, csak divatban. Valaki itt mindjárt milliárdos lesz.

A Shazam ugye úgy működik, hogy az ember bekapcsolja, miközben egy olyan szám megy valahol, ami tetszik neki, és a program kidobja az előadó nevét és szám címét, sőt az appon keresztül zenét vásárolni is lehet.

Na a Style Eyes fényképekkel dolgozik. Ha valaki meglát az utcán egy járókelőn egy ruhát vagy egy cipőt, ami tetszik neki, és lefotózza, akkor az app a kép alapján megmondja, hogy pontosan melyik márka melyik modelljéről van szó, és az alkalmazásból meg is lehet rendelni a ruhát. Zseniális ötlet, de állítólag még elé pontatlan. (Vocativ)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.