Már megint az én ügyeletem alatt jött ki Miley Cyrus egy új klippel

ZENE
2013 december 26., 17:26
comments 8

Nem tudom mit követtem el előző életemben, de ez biztosan túlzás.

Szóval a Wrecking Ball után most megint az enyém a megtiszteltetés, hogy bemutassam az Adore You című számot. Illetve a klipjét. A sztori asszem az, hogy valamilyen lepedék tapadt az énekesnő szájára, és ezt próbálja kipiszkálni onnan az ujjaival, ettől izgatott lesz, és egy lepedő alatt, majd egy kád tejben, ruhában simogatja magát. Ja, és a VEVO-s verzióban ki van blőrözve a melle. Ja, és a szám borzalmas, bár gondolom ez senkinek sem nagy meglepetés.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.