Ha nem kérnek bocsánatot a korona kigúnyolásáért, a magyar ifjúság pokollá teszi az osztrák parasztok életét!

POLITIKA
2013 december 28., 11:27
comments 227
  • A magyar korona a világigazság letéteményese.
  • Ezt még a Pentagon is elismeri.
  • Erre az osztrákok kiröhögik a térdüket csapkodva.

Ötven-hatvan ember gyűlt össze szombat délelőtt az osztrák nagykövetség előtt a Nemzeti Érzelmű Motorosok nevű szervezet tüntetésén, ahol a korona kigúnyolása ellen tiltakoztak.

photo_camera Képek: Horváth Bence

A tüntetés előzménye, hogy osztrák humoristák viccelődtek egy osztrák adón a magyar koronával Szalay-Bobrovniczky Vince nagykövetet jelenlétében - erről itt és itt írtunk részletesebben.

A Nemzeti Érzelmű Motorosok képviseletében Bagaméri László elmondta, hogy nem az osztrák nép és az osztrák állam ellen vannak, csak a korona meggyalázása ellen.

Sokkal kevésbé volt megengedő Nagy László ügyvéd, aki szintén beszédet mondott. Elmondta például, hogy Pentagon egyik tisztje is elismerte, hogy a korona nemcsak magyar és nemcsak szent, hanem a

világigazság letéteményese is.

Ezt a szakrális személyt (mert a korona szerinte valójában személy, amit az amerikai kormány is elismer) érte brutális és vandál támadás Ausztriában.

photo_camera Nagy László ügyvéd

Nagy nem értett egyet azzal, hogy az osztrák nép nem hibás, és azt akarja, hogy az egész államot marasztalják el, mert

a beszámolók szerint az osztrák nézők a térdüket csapkodták a nevetéstől, amikor a műsort nézték.

Az ügyvéd december 25-én hatoldalas büntetőfeljelentést írt Polt Péternek a jobbikos Gaudi-Nagy Tamással közösen. Szerinte mivel a műsor felvétele a magyar nagykövetségen, vagyis magyar felségterületen történt, a legfőbb ügyésznek joga van eljárni az ügyben.

photo(4)

Ha Polt nem tesz semmit, akkor a románok és a szlovákok is elbízzák majd magukat, annak pedig súlyos következményei lesznek.

Nagy egy bocsánatkéréssel lenne csak elégedett, de nem csak a humoristák részéről, hanem osztrák kormányzati szintről. Ezt az osztrák tévében kellene levetíteni.

Ha ez nem történik meg, a magyar ifjúság

pokollá fogja tenni a Nyugat-Magyarországon gazdálkodó osztrák parasztok életét.

(Akik szerinte egyébként is jogellenesen vannak itt, és ez valójában egy nyugatról érkező tatárjárás, ami ellen Regionális Magyar Nemzeti Gárda szervezésére lenne szükség.)

photo(3)

Nagy beszéde végén azt mondta, már otthon elhatározta, mivel fogja zárni a beszédét, és így is tette:

Szép, jó, boldog napot a magyaroknak, szibériai hideget, fűtetlen lakásokat az osztrákoknak, ámen!

Bár a rendezvény hivatalosan pártfüggetlen volt, jelen volt például a jobbikos Gyöngyösi Márton, akit nagy taps fogadott.

photo_camera Gyöngyösi Márton, Jobbik

A Nemzeti Érzelmű Motorosok volt az a szervezet, amelyik tavasszal Adj gázt című rendezvényével provokálta az Élet menetének résztvevőit.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.