Őszintén mondom, hogy nem az irigység, hanem a tisztelet szól belőlem

TECH
2013 december 29., 11:59
comments 23

UPDATE 13:31: Magamnak jár a gratuláció, úgy tűnik, hogy ezt benéztem. Ha minden igaz, akkor ez egy Global Page, ami a felhasználóhoz igazodva irányít át anyanyelvi oldalra. Vagyis nem tízmillió magyar, hanem összesen és világszerte tízmillió felhasználó lájkolta az oldalt. Köszönöm minden kommentelőnek, ma is tanultam valamit.

amikor gratulálok a Nivea magyarországi pr-osainak a 10 708 758 lájkolóhoz, amit a Facebook-oldalukon összegyűjtöttek. A teljesítmény értékét csak növeli, hogy a szám nemcsak a magyar facebookozók számát haladja meg sokszorosan, de még az ország össznépességénél is nagyobb. Összehasonlításképpen a Nivea német Facebook-oldalát alig 750 ezren lájkolták, ami még Ausztria lakosságához mérten is nevetséges arány, hát még Németországéhoz képest!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.