Meghalt Akeem Adams, a Ferencváros hátvédje

sport
2013 december 30., 14:57
comments 9

Egymásnak ellentmondó hírek után a Ferencváros megerősítette az MTI-nek a hírt, a játékos valóban életét vesztette hétfőn.

Az halálhírt Brent Sancho, Adams legutóbbi Trinidad és Tobagó-i klubjának igazgatója írta ki Twitterre.

A Fradi Trinidad és Tobagó-i futballista nyáron igazolt a Ferencvárosba. Szeptember 22-én még pályára lépett az Újpest ellen 3-1-re megnyert rangadón, három nappal később azonban otthonában szívinfarktust kapott.

Állapota azóta válságos volt, több életmentő műtétet is végrehajtottak rajta, és bal lábát is amputálták. Így sem sikerült megmenteni az életét. December 28-án az állapota válságosra fordult, agyvérzést kapott, és a központi idegrendszeri funkciói is veszélybe kerültek. Adams 22 éves volt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.